Nieuwe speler op de markt?

Onlangs sprak Eva Peeters met Bjorn Rademakers en Frank Eggink van De Kempenaer advocaten in Arnhem. Reden was hun overstap naar LEX247, een Zweeds praktijkmanagementsysteem.

Wordt LEX247 een nieuwe speler op de Nederlandse markt?
Als het aan henzelf ligt wel. 

Lees meer

Explosieve groei en uitbreiding

De IT-Kieswijzer begint meer en meer een begrip te worden in de advocatuur zo blijkt wel uit de sterk stijgende bezoekersaantallen. Een toename van zo'n 30%! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Net zo blij als met de lancering van de IT-Kieswijzer in Spanje! Lees snel meer daarover...

Lees meer

Stabiele groei bezoekers

De IT-Kieswijzer staat al weer geruime tijd online en dan is het goed en leuk om de balans op te maken. Welke trends zijn zichtbaar in de bezoeken aan de IT-Kieswijzer? Hele positieve gelukkig, zoals stijgende bezoekersaantallen, een intensief gebruik van de vergelijkingsmogelijkheid en veel contactaanvragen. Hebben we dan nog wat te wensen over? Uiteraard. Binnenkort hebben we nieuws over de internationale uitbreiding die al in volle gang is. Dus stay tuned.... 

Lees meer

Persbericht Pakketvergelijker live

De nieuwe vergelijkingstool stelt de bezoeker in staat om in twee stappen een matrix te creëren en deze per mail toegestuurd te krijgen zodat de ontvanger een overzicht heeft van de gekozen IT-producten en hun functionaliteiten. Hiermee is deze tool een handig instrument in de eerste fase van een IT-selectietraject.

Lees meer

Begrippen in de IT-Kieswijzer

Op de IT-Kieswijzer worden alle juridische ICT-oplossingen ingedeeld in categorieën. Hierdoor kan de bezoeker een selectie maken op basis van soort product of dienst. Deze begrippenlijst bevat alle soorten producten of diensten, die zijn opgenomen op de IT-Kieswijzer inclusief de bijbehorende toegepaste definitie.

Lees meer