Explosieve groei en uitbreiding

De IT-Kieswijzer begint meer en meer een begrip te worden in de advocatuur zo blijkt wel uit de sterk stijgende bezoekersaantallen. Een toename van zo'n 30%! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. 

Niet alleen worden de - ondertussen meer dan 130 - productpagina's bekeken. Ook het aantal vergelijkingen neemt behoorlijk toe. Dat waren er in het eerste kwartaal van dit jaar maar liefst 267! 

Het enige dat achterblijft zijn de reviews. En dat is natuurlijk jammer. Want hoe handig is het om van je peers te lezen wat zij van een toepassing vinden? En ook voor leveranciers bij uitstek een effectieve mond-tot-mond reclame. Dus kom op met die reviews!

Internationalisering: Spaanse IT-Kieswijzer is live!

Eerder hebben we al aangekondigd dat we in een ander land bezig waren om een IT-Kieswijzer in de lucht te brengen met meer dan 300 productpagina's. En nu is het zover: De Spaanse IT-Kieswijzer, oftewel de Comparador-LegalTech is live!

Na maanden van hard werken, vooral ook door onze samenwerkingspartner Instituto de Innovación Legal, is de Spaanssprekende juridische markt nu ook voorzien van een platform voor het zoeken, vinden en vergelijken van juridische IT-oplossingen. We zijn erg benieuwd welke trends wij daar zullen gaan zien!

Wat wordt het meest bekeken?

Ben je benieuwd wat op de IT-Kieswijzer hier in Nederland nu het beste wordt bekeken? De Top 5 Categorieën en de Top 20 IT-oplossingen die dit voorjaar het meest bekeken zijn, hebben we voor je in een overzicht gezet.

Bekijk 'het Best bekeken' op de IT-Kieswijzer