Stabiele groei bezoekers

De IT-Kieswijzer staat al weer geruime tijd online en is inmiddels uitgebreid met de mogelijkheid om een vergelijk op te stellen tussen geselecteerde IT-oplossingen en deze zelfs toe te laten sturen. Ook zijn er vergevorderde plannen voor een internationale koers. As we speak wordt een IT-kieswijzer ingericht voor een groot Europees land en worden meer dan 300 IT-oplossingen toegevoegd. Maar wat zijn nou de te signaleren trends in de bezoekersstatistieken voor de Nederlandse IT-Kieswijzer?

Als je al enige tijd online staat kan je leuk trends spotten. Zo wordt de IT-Kieswijzer vooral tussen 11 - 15 uur bezocht bijvoorbeeld, vanaf een desktop. En vooral doordeweeks, maar dat zal niemand verbazen! Andere trends over de periode vanaf de zomer zijn:

  • Een verdubbeling van het aantal dagelijkse bezoekers ten opzichte van de periode tot de zomervakantie;
  • Een gemiddelde bezoekduur van bijna 4,5 minuut;
  • De vergelijkingspagina staat in de top 3 van meest bezochte pagina's.

Dat zijn trends waar wij ons gesteund door voelen. Dat er inderdaad behoefte was aan deze tool en dat we dus op de goede weg zijn! 

Wat hopen we dan nog voor de toekomst? Een verdere internationale uitbreiding, een groter aantal reviews op de site en natuurlijk nog meer bezoekers! Mis je dus nog iets op de IT-kieswijzer; laat het ons weten!

 

Wij houden van lijstjes

Ben je benieuwd wat op de IT-Kieswijzer nu het beste wordt bekeken? De Top 5 Categorieën en de Top 20 IT-oplossingen die dit najaar het meest bekeken zijn, hebben we voor je in een overzicht gezet.

Bekijk 'het Best bekeken' op de IT-Kieswijzer

 

IT-Kieswijzer stabiele groei bezoekers