AdvocaatSuite

Rely365suite is een online werkplek op basis van Office365 voor de juridische professional. Systeembeheer en private cloud hosting.

Bezoek 
de website van de leverancier voor meer informatie.

Stuart van Elsas over AdvocaatSuite

"De AdvocaatSuite is dé online werkplek voor de advocatuur. Dit beveiligde portaal is modulair op te bouwen en bevat alleen applicaties die gekozen zijn door het kantoor. Dit zijn standaard kantoorapplicaties zoals Microsoft Office met Word, Excel, PowerPoint en Skype for Business, aangevuld met branche specifieke applicaties. Optioneel diensten toe te voegen zoals VoiP, Managed WIFI, scannen, archiveren, etc. De AdvocaatSuite is het resultaat van een stabiel technisch hoogstaand platform in combinatie met een praktische invulling van de werkplek op basis van de jarenlange ervaring én kennis van eisen, wensen en behoeften op het gebied van IT bij de advocatuur."

Kant-en-klare werkplek voor de advocatuur

Rely heeft specifiek voor de advocatuur een online werkplek, vergelijkbaar met de NotarisSuite, ontwikkeld, genaamd Rely365suite. Het enige wat u nodig hebt, is een desktop, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. De bediening is uitermate eenvoudig, werkt op alle apparaten én is ook veilig op alle apparaten. U logt in via een eigen webpagina en hebt direct toegang tot uw eigen bureaublad met uw persoonlijke applicaties en gegevens. Uw e-mail, agenda en notarieel informatiesysteem zijn binnen handbereik waardoor u alle vrijheid heeft om te werken waar en wanneer u wilt. U werkt in de cloud waardoor er geen data op uw apparaat staat. Bij verlies of diefstal van het apparaat is er dus geen sprake van een datalek. Een belangrijk gegeven gezien de AVG die op 25 mei a.s. ingaat.

Eigenschappen


Soort product/dienst
Hosting / Clouddiensten
Systeembeheer
Geschikt voor
1 - 10 gebruikers
10 - 50 gebruikers
50+ gebruikers
Aanvullende informatie
24/7 support
Nederlandstalige helpdesk
Nederlandstalige training

Producent


Rely

Meer info

Reviews

Als eerste een beoordeling achterlaten, klik dan op de knop hiernaast

Vergelijkbare pakketten