LegalBusinessWorld

LegalBusinessWorld richt zich op alle spelers die actief zijn in het juridische segment. Spelers die geïnteresseerd zijn in onderwerpen als innovatie, groei, business development, marketing en communicatie in de juridische wereld. Of u nu advocaat, bedrijfsjurist of staffunctionaris bent, u bent werkzaam binnen de overheid of werkt bij een toeleverancier van producten/diensten voor de juridische markt, LegalBusinessWorld geeft u een podium om te communiceren, te leren en/of kennis & informatie te delen.

8 keer per jaar verschijnt ook het bijbehorende digitale magazine (voorheen GrowthQuarterly). In dit magazine treft u artikelen, interviews, meningen en informatie aan in tekst en/of video, verrijkt met links naar originele documenten of beeldmateriaal. LegalBusinessWorld legt de nadruk op verbinding van, en informatie uit de juridische markten binnen Europa en binnenkort ook de Verenigde Staten (LegalBusinessWorld International).

Kortom, bent u geïnteresseerd in groei, denkt u een bijdrage te kunnen leveren aan groei en/of heeft u een mening, idee of vraag over groei binnen de juridische markt zowel nationaal als internationaal dan is LegalBusinessWorld uw podium! 

https://www.legalbusinessworld.nl/home

https://www.legalbusinessworld.nl/home

Als eerste een beoordeling achterlaten, klik dan op de knop hiernaast